.
 

KUKA OLEN


Olen Jari Mantela

Minulla on yli 20 vuoden kokemus automaattisten sammutuslaitteistojen sprinklerijärjestelmien suunnittelusta, koulutuksesta, asennuksesta, urakoinnista, huolloista ja tarkastuksesta. Tarjoan neuvontaa ja tukea asiakkaille, jotka esimerkiksi haluavat laajentaa kiinteistöä, tehdä tila muutoksia tai aloittaa uuden rakentamisen. Tästä syystä voin tarjota osaamista ja asiantuntemusta riippumatta siitä, missä kehitysvaiheessa yritys/kiinteistö parhaillaan on. Tarjoan teille toimivat ja juuri teidän tarpeisiinne sopivat ratkaisut.


Vuosien ammattitaidolla ja kokemuksella luon suunnittelun, mistä syntyy toimivat ratkaisut kustannustehokkaasti. Suunnittelussa hyödynnän uusimpia suunnitteluohjelmistoja. 

Tietomallinnus on nykypäivää ja minulla on valmiudet toteuttaa kaikki suunnitelmat 2D/3D/IFC tai BIM-pohjaisena. Suunnittelun kohteena esimerkiksi liiketila, teollisuus, varasto tai erityisryhmien asuintilat, toteutan ratkaisut viimeisten säädösten ja ohjeistuksien mukaisesti. Jatkuvalla kouluttautumisella myös takaan oman ammattitaitoni.


Koulutus on tärkeä osa automaattisten sammutuslaitteistojen suunnittelun, asennuksen, huollon ja kiinteistöjen ylläpidon ammattilaisille. On erittäin tärkeää, että asiakkaat saavat oikeaa palvelua ja se voidaan varmistaa ammattilaisten asianmukaisella koulutuksella. Koulutus ei pääty ammattikouluun tai opistoasteeseen, vaan sitä tulee jatkaa pitkin työuraa. Laki, asetukset ja säännöstöt muuttuvat ja vaativat ammattilaisten osaamisen päivittämistä. Koulutus suunnitellaan aina ammattilaisten tarpeet huomioon ottaen.